Een nieuwe dimensie binnen elektronisch betalen

Stap binnen in een nieuwe wereld voor mobiele betaaloplossingen en kies zelf de beste oplossing! Kies een elektronische betaalterminals op maat van jouw business en jouw klanten.

Bij de start van je handelszaak, is de keuze voor een betrouwbare betaalpartner de eerste stap naar succes.

PayPad ondersteunt

Waarom Paypad?

Snel, eenvoudig, veilig en betrouwbaar. Dat zijn maar enkele redenen om voor de betaalterminals van Paypad te kiezen. Dat je zelf bepaalt welke mobiele betaaloplossing voor je onderneming jij nodig hebt? Dat is de kers op de taart!

Ornament 6

Eenvoudig

Je bepaalt zelf welke betaalterminal best bij jouw activiteiten past en kiest uit de beschikbare betaalformules voor je handelszaak. Bestellen doe je met één klik op de knop!

Rectangle 1206

Transparant

De kost van je betaalterminal wordt vóór je bestelling al duidelijk en transparant gecommuniceerd. De vaste én de terugkerende kosten van de betaaloplossing die jij samenstelt ken je dus voor je (digitaal) je handtekening zet.

Polygon 1 (Stroke)

Betrouwbaar en veilig

Paypad biedt alle bekende betaalmiddelen aan en werkt enkel met betrouwbare betaalterminals. Toch problemen? Onze helpdesk is altijd bereikbaar voor vragen.

Ornament 58 (Stroke)

Toekomstgericht

Kies voor de toekomst en voor een partner met moderne betaaloplossingen. De mogelijkheden van onze mobiele betaaltoestellen bieden een antwoord op alle vragen van de huidige en toekomstige consument.

Stappenplan

Online je abonnement en betaalterminal bestellen – hoe begin je eraan? Bij Paypad bestel je het betaaltoestel voor jouw onderneming in 1 – 2 – 3. Letterlijk dan: in slechts drie stappen heb je de klus geklaard!

1

Type betaalterminal en abonnement

Je betaaltoestel kopen of huren? Een terminal met 4G of zonder? Maak je keuze uit ons aanbod en selecteer de beste betaalterminal voor jouw noden.

2

Keuze betaalmiddelen en volume online betalingen

Welke betaalmiddelen wil je accepteren? Verwacht je een hoog transactievolume of een beperkt aantal online aankopen? Kies je voor een landurig abonnement voor je betaaloplossing of start je voorzichtig?

3

Je gegevens

Om ervoor te zorgen dat je transactie-abonnement helemaal in orde komt, hebben we jouw gegevens en die van je onderneming nodig.

Klaar!

Je betaalterminal(s) en contract komen jouw richting uit!

Laatste blog artikels

De toekomst is elektronisch

Met een aandeel aan cash betalingen dat nog altijd hoger ligt dan het aantal elektronische betalingen, is België een van de slechtere leerlingen in de Europese klas. Toch zien we al lang een kentering in het gedrag van de Belgische consument…

Lees de blogpost

Elektronisch betalen binnenkort verplicht in elke winkel

Onze minister van financiën liegt er niet om: elektronisch betalen moet kunnen in élke handelszaak. Tegen begin 2022 is het dan ook verplicht om als handelszaak een elektronisch betaalmiddel aan te bieden, hetzij contactloos (bvb via Payconiq)…

Lees de blogpost

Contacteer ons

Bedankt voor het verzenden van uw formulier

Office

Scroll naar boven