Waarom kiezen voor Paypad?

Bij PayPad denken we niet te weten welke betaaloplossing jij nodig hebt. Integendeel! We zijn erop gebrand je te helpen en te ondersteunen bij het maken van de juiste betaalkeuzes voor jouw onderneming.

1

Flexibele betaaloplossingen

Je bepaalt zelf welke betaalterminal voor jouw onderneming best geschikt is en welke betaalmiddelen je wil accepteren. Ook de keuze om je betaaltoestel te huren of te kopen laten we helemaal aan jou over. Uiteraard begeleiden we je bij al je vragen, maar je hebt zelf de volledige vrijheid om je pakket samen te stellen.

2

Transparantie

De kostprijs van de betaaloplossing voor je onderneming wordt transparant en duidelijk weergegeven in onze online configurator. Alvorens je een transactie-abonnement met Paypad aangaat, wordt de volledige kost van je betaalterminal netjes voor je opgelijst. Zowel de eenmalige als de terugkerende kosten van je betaaltoestel worden in kaart gebracht zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

3

Installatie betaalterminal

Bij Paypad geen ingewikkelde extra installatiekosten voor je betaalterminal. Nadat je je betaaltoestel en contract thuis hebt ontvangen, begeleidt onze supportafdeling je bij de installatie van je terminal. Zo kan je extra snel (en zonder extra kosten óf zorgen) aan de slag!

Vraag een voorstel aan

Neem gerust contact op. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van een betaalterminal.

Contacteer ons

Bedankt voor het verzenden van uw formulier

PayPad - Office

Ninovesteenweg 198/39
B-9320 Aalst

Scroll naar boven