Contacteer ons

Bedankt voor het verzenden van uw formulier

PayPad - Office

Ninovesteenweg 198/39
B-9320 Aalst

Veelgestelde vragen

Paypad biedt mobiele betaaloplossingen aan. Bij Paypad geloven we niet in het leiden van klanten naar een bepaalde oplossing, wel in hen begeleiden, als betaalpartner. Daarom stel je op paypad.be snel en eenvoudig zelf de elektronische betaaloplossing samen die best aansluit bij jouw noden.

Je kiest online een mobiele betaalterminal, geeft aan of je deze terminal wil huren of kopen, je kiest een abonnementsformule (duurtijd en aantal transacties) en de betaalmiddelen die nodig zijn om van jouw onderneming een succes te maken. Et voilà. Je pakket wordt thuis bezorgd zodat je snel aan de slag kan.

Dat hangt helemaal van jou af. De kost varieert, afhankelijk van het type onderneming dat je hebt. Zo kan je een betaalterminal huren of kopen, je kan voor een abonnementsformule kiezen op lange termijn of op korte termijn én je kan aangeven of je een hoog volume transacties verwacht of een laag volume transacties.

Transparantie is bij Paypad een van dé belangrijkste factoren. Voor je overgaat tot je effectieve aankoop, stel je in onze bestelmodule zelf je betaaloplosing samen. Daarbij worden alle kosten – zowel eenmalig als terugkerend – netjes voor je opgelijst. Zo kom je later niet voor verrassngen te staan.

Enerzijds kies je voor het aantal transacties per maand dat je verwacht te verwerken. Denk je aan een hoog volume aan mobiele aankopen in je onderneming, of start je voorzicht met een laag volume transacties?
Anderzijds kies je de duurtijd van je transactie-abonnement, waarbij je de keuze hebt tussen een contract van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

Enerzijds kies je binnen je abonnementsformules voor het aantal transacties dat je per maand verwacht binnen te krijgen. Bij een hoger volume betaal je iets lagere transactiekosten dan bij een lager volume.

Anderzijds kies je de duurtijd van je abonnement, waarbij je de keuze hebt tussen 12, 24, 36, 48 of 60 maanden.

De start van je eigen zaak is een aaneenschakeling van keuzes, waarvan die voor de juiste betaaloplossing voor je onderneming én de juiste betaalpartner elementair zijn. Gelukkig vind je op de website van Paypad een handige configurator die op basis van jouw noden precies weet te vertellen welke abonnementsformule en mobiele betaalterminal voor jouw handelzaak geknipt zijn. Zonder ellenlange telefoongesprekken met gladde vertegenwoordigers of offertes boordevol vakjargon: jouw noden, jouw eisen, jouw betaaloplossing op maat in een handomdraai besteld.

Paypad werkt met de meest courante betaalkaarten en kredietkaarten.

Uiteraard. We installeren je betaalterminal samen met jou.

Onze service houdt niet op bij de aankoop of verhuur van je toestel, dan begint ons verhaal pas! Nadat je je terminal thuis hebt ontvangen, kan je contact met ons opnemen voor de installatie van je betaaltoestel én om jou op weg te helpen.

Je kan bij Paypad zowel rekenen op telefonische assistentie als op een interventie ter plaatse. Onze centrale helpdesk staat elke dag van de week, 24 uur op 24 voor je klaar.

Blijkt – na een telefonisch onderhoud – een interventie ter plaatse toch nodig te zijn, sturen we zo snel mogelijk een collega jouw richting uit om je te depanneren. De meeste problemen zijn echter vlotjes vanop afstand te verhelpen.

Scroll naar boven